O nama

Prisutni smo na tržištu cijele Republike Hrvatske, a također smo vezani ugovorima s većim tvrtkama, poljoprivrednim gospodarstvima i auto-servisima za kompletnu uslugu obrade motora i prodaje rezervnih dijelova. Svoju proizvodnju i kvalitetu usluge prezentiramo na svim sajmovima u široj regiji.

35

godina iskustva

200m²

moderno uređenog prostora

7

stručno zaposlenih

BUDJINA

Obrt “BUDJINA” usluge strojne obrade metala.

Obrt “BUDJINA” bavi se uslugama strojne obrade metala. Specijalizirali smo se za program obrade, reparacije i popravaka svih vrsta motora i opreme za poljoprivredu (radni strojevi, traktori) te program osobnih i teretnih vozila.

Osnovan je davne 1984. godine sa samo jednim zaposlenim, odnosno vlasnikom i osnivačem u maloj, tzv. “priručnoj” radionici. Djelatnost neprekidno obavljamo od samog osnivanja sa stalnom tendencijom proširenja proizvodnog programa, povećanja obujma proizvodnje, uvođenja novih tehnoloških postupaka, rasta produktivnosti i novim zapošljavanjem. Uspješno smo se održali na zahtjevnom tržištu već dugi niz godina.

Lokacija obrta se prostire na 200 m² moderno uređenog proizvodnog-skladišnog pogona, kojeg smo opremili vlastitim sredstvima. Konstantno ulažemo u mjere zaštite okoliša i sigurnost na radu. Posjedujemo visoko tehnološko zahtjevnu opremu (strojeve), kako bi mogli ispuniti stroge standarde kvalitete. Kako bi uspjeli zadovoljiti potrebe sve većih zahtjeva kupaca i tržišta, u stalnom radnom odnosu imamo  stručne i obrazovane djelatnike. Proširenjem djelatnosti obrta (rast tržišta) uveli smo i maloprodaju programa rezervnih dijelova (za prvu ugradnju) za osobna i teretna vozila i prateće opreme. Na taj način smo objedinili svoju djelatnost i kupcima pružamo potpunu uslugu na jednom mjestu.

Dugogodišnji uspješan rad i razvoj tvrtke

dobitnici smo brojnih priznanja (HOK, općine Hercegovac, nagrada “Zlatne ruke”) i aktivni smo članovi Udruženja obrtnika i Ceha proizvođača rezervnih automobilskih dijelova.